tisdag 27 januari 2009

-0,3 kg, 16:e veckan med Viktväktarna

Surt...surt surt surt surt känns det. Okej det är ett minus men jag hade faktiskt hoppats på ett större. Ett mycket större. Men jag antar att jag ska vara glad över ett minus. Jag antar det....om det bara inte hade känts så himla irriterande.

Ja ja, det ÄR ett minus och varje minus för mig närmare målvikten. Så nu är det bara att bita ihop och skärpa mig så jag faktiskt få se ett stort minus nästa vecka.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till minus, i alla fall! Jag förstår att det känns irriterande om du hade väntat dig ett större minus, men det kommer så småningom =)

Bloggägare sa...

Tack! Ja jag hoppas på att det kommer nästa vecka redan så jag får känna peppet.

Cornelia sa...

Tänk såhär: 0,3 kilo margarin...
Om jag tycker ett minus är lite så brukar jag tänka mig det i margarin.... 0,3 kg margarin är inte fy skam att bli av med :-)
Grattis!

Bloggägare sa...

Nej det är sant, tänker man sitt minus i smör eller annat fett så får man ju faktiskt lite perspektiv på hur mycket det faktiskt är. Tänk om jag skulle smeta ut 300 gram smör på min kropp, det är ju så det var innan jag gick ned de där 0,3 kg.
Tack för den tanken!

Anonym sa...

Visst är det så att man kan känna att det är väldigt lite, men samtidigt är det så otroligt mycekt egentligen.. Jag tror att man måste tänka så hela tiden att det är mer än vad det hade kunnat vara... se positivt på det hela... om det nu är så att jag är missnöjd med vågen denna veckan så kanske det visar sig på vågen tills nästa vecka... jag menar då kanske du istället gått ner 1.5 kg... Lycka till!
Lotta

Bloggägare sa...

Ja det är så lätt att få storhetsvansinne. Går man (läs jag) inte ned mycket blir man besviken. Ett minus är alltid ett minus och det är nog ganska viktigt att komma ihåg. Det är ju bara så svårt att göra det när man är besviken över ett litet minus.